Välkommen till H2O Teknik

Underhåll av dricksvattenreservoarer

Vi välkomnar Jonas Kristofersson till vårt H2O Teknik-team

Vi utökar personalstyrkan med ytterligare en servicetekniker från september 2019. Jonas är snart färdigutbildad Vatten- och miljötekniker vilket kommer tillföra H2O Teknik stor kompetens kring dessa frågor. Vi kan nu vara ute med tre team samtidigt runt om i Sverige vilket ökar vår flexibilitet och inställelsetid gentemot våra kunder. Välkommen till oss Jonas!!

Utlagd okt 2019

Nyheter

H2O Teknik rekryterar servicetekniker

Vi söker just nu en servicetekniker för jobb ute på fält till vårt serviceteam. Vill du jobba med ett glatt, kunnigt och trevligt gäng och verkligen göra skillnad när rent vatten är viktigt ska du inte tveka att kontakta oss.

Utlagd aug 2019

Pollenfilter och trycksäkringsmembran till ventilationer

Vi har fått många förfrågningar på pollenfilter och membran till trycksäkringar till andra ventilationer än vår egen och kan från maj månad erbjuda pollenfilter och membran till andra märken till mycket konkurrenskraftiga priser.

Utlagd jun 2019

NY TJÄNST! Högtrycksrengöring av utvändigt tak på vattentorn

Efter att det senaste året fått många förfrågningar kring utvändig takrengöring med högtryck och hetvatten av vattentorn har vi nu infört denna tjänst permanent. Välkommen att kontakta oss för ett offertförslag.

Utlagd mar 2019

H2O Teknik är invald medlem i Ytskyddsgruppen

H2O Teknik är en av medlemmarna i YtskyddsGruppen och arbetar över kunskapsgränserna för att åstadkomma bästa möjliga lösning för alla våra kunder. Vi kan hjälpa er med frågor kring läckande reservoarer, skalskydd och mycket mer. Vi besvarar alla förfrågningar och kan vi inte lösa det själva tar vi hjälp av specialister i vårt stora kontaktnät.

Utlagd nov 2018

Bilder från VA-mässan 2018

Nu har vi lagt ut lite bilder från vår monter under VA-mässans tre dagar.

Missade du årets VA-mässan är det dags igen i september år 2020.

Klicka HÄR för att se bilderna.

Utlagd sep 2018

Smarta lock till bräddavlopp, kranarmar till vattentorn mm mm

H2O Tekniks duktiga produktutvecklare hjälper kommuner och företag runt om i Sverige med alla typer av speciallösningar till sina dricksvattenreservoarer. Vi älskar utmaningar, testa oss!!

Utlagd sep 2018

Hälften av Sveriges kommuner har fått besök av H2O Teknik

H2O Tekniks utesäljare har under de senaste två åren besökt mer än hälften av Sveriges 290 kommuner. Vi tackar er alla för det trevliga bemötandet och ser fram emot fortsatt bra samarbete!

Utlagd aug 2018

Succé för vår lilla rengöringsrobot

Som Nordens enda företag har vi även en mindre och smidigare modell av rengöringsrobot. Vi har nu använt denna under två års tid och kan konstatera att vi kommer åt ytor och kommer ner i reservoarer där den traditionellt större rengöringsroboten inte har samma förutsättningar. Är du nyfiken hur den ser ut, besök oss på VA-mässan i september.

Utlagd maj 2018

Vår samarbetspartner ABAT finns med på VA-mässan i sep 2018

Vi är stolta över att meddela att Thomas från ABAT även på årets VA-mässa kommer ställa ut tillsammans med H2O Teknik. Passa på att kom förbi och ta del av Thomas gedigna kunskap vad gäller säkerhetsluckor, ventilationsanordningar för dricksvatten med mera. Vi kommer finnas vid monter B06:13

Utlagd mars 2018

Ventilationsanordning

H2O Teknik har i samarbete med ABAT i Örebro tagit fram en mycket prisvärd och sabotagesäker ventilationsanordning med pollenfilter klass F7 anpassad för dricksvattenreservoarer och andra utrymmen som kräver hög säkerhet. Efter utförd installation minskar normalt behovet av rengöring då partiklar inte längre kan ta sig in i reservoaren vilket innebär mindre ytfilm och på sikt mindre rengöringsbehov av hela reservoaren. 

Kundbesök under 2017

Allt fler kommuner och företag i Sverige väljer att följa Svenskt Vattens riktlinjer för inspektion varje år. Detta för att i god tid upptäcka allt som kan påverka vattenkvalititeten i reservoaren. Under 2017 besökte vi mer än 70 av Sveriges 290 kommuner som hade önskemål om kundbesök för att diskutera upplägg kring underhållet av sina reservoarer. Önskar du ett kundbesök innan beställning så kommer Åsa eller Anders med kort varsel.

Utlagd januari 2018