Välkommen till H2O Teknik

Underhåll av dricksvattenreservoarer

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och noggranna människor med stort teknikkunnande. Har du dessutom någon form av utbildning inom vatten- och miljöteknik ska du inte tveka att skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss. Vi läser och besvarar alla mejl. 

Skicka din ansökan till Anders Bergmark, marknadsansvarig.

När vi har lediga tjänster kan du läsa mer om dessa nedan.

Lediga tjänster

H2O Teknik Mellansverige rekryterar - Servicetekniker för arbete i och kring dricksvattenreservoarer

- Vi söker just nu en servicetekniker för jobb ute på fält till vårt serviceteam -

OBS! Ansökningstiden har gått ut och vi behandlar just nu alla inkomna ansökningar. 

H2O Teknik är ett innovativt och expanderande företag i dricksvattenbranschen där företagets värdegrund;När rent vatten är viktigt, genomsyrar hela verksamheten. Vi erbjuder tjänster i och kring dricksvattenreservoarer till kommuner och företag främst i Sverige. Vårt arbete grundar sig på Svenskt Vattens riktlinjer och rekommendationer när det gäller säkerhet samt kvalitet, och all vår personal har relevant och adekvat utbildning för de tjänster vi tillhandahåller. Företaget ingår i ett ledande nationellt nätverk av samarbetspartners där den senaste tekniken och metodiken diskuteras och vi samarbetar med ett av landets ledande företag för våra produkter (säkerhetsluckor och ventilationer) och använder oss till stor del av robotar vid utförandet av våra tjänster (inspektion och rengöring).

Tjänsten är en deltidstjänst med avrop på timme upp till halvtid (20 h/vecka) med möjlighet att utökas mot heltid (40 h/vecka). Vi använder oss av provanställning (3 månader). Tillträde sker omgående eller snarast möjligt och vi förbehåller oss rätten att fritt välja bland de sökande samt avbryta rekryteringsförfarandet om rätt kandidat inkommer innan annonseringstidens utgång.

Du som söker tjänsten som servicetekniker är driftig och innovativ och ser dig själv passa in i ett positivt och engagerat gäng av tekniker. Arbetsschemat anpassas efter verksamhetens behov och du måste kunna vara tillgänglig för främst dagtidsarbete på bortaplan med övernattningar i veckan. Vid akuta insatser krävs även insatser på kvälls-/helgtid.

I uppdraget ingår att möta kunder på plats när tjänster ska utföras vilket innebär att du är serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Dina arbetsuppgifter är främst att biträda våra mer erfarna tekniker vid rengöring av reservoarer och montage av luckor och ventilationer. Det är önskvärt att du är ordningsam och strukturerad. Vi internutbildar och tillhandahåller i övrigt den praktiska utbildning du behöver för att utföra uppdraget.

Goda kunskaper i svenska språket (både tal och skrift), slutförd gymnasieutbildning och B- körkort är ett krav. Även datavana (MS Office) är viktigt för oss då i princip all dokumentation sker digitalt. Utbildning inom dricksvatten- / robotteknik är meriterande.

Ansökan med CV och personligt brev skickas senast 2019-09-01 till: [email protected] Frågor angående tjänsten besvaras av Åsa Ekdahl, mail: [email protected] tel: 0708-191991

Vi ser fram emot att få kontakt med dig för att berätta mer om vår vision, våra mål och det uppdrag vi vill anställa inom.